Trading Navigator Methode Review – Harm van Wijk & Ervaringen [2023]

Trading Navigator Methode: Deze 6 weken durende cursus, met bijbehorend softwarepakket, is voor een ieder die wilt leren beleggen op de lange termijn. Zoals je wellicht weet, verliest een groot deel van de mensen geld met het handelen op de beurs. Harm heeft met zijn Trading Navigator Methode juist als doel om jou geld te laten verdienen op de beurs.

Maar werkt hetgeen wat Harm jou aanleert in zijn cursus?

In deze Trading Navigator Methode Review leer jij alles wat jij moet weten over Harm van Wijk, over zijn cursus en de inhoud van de cursus. Ik deel met jou mijn ervaringen, de diverse bonussen die je kan ontvangen van Harm én van mij, gratis producten die je van Harm kan krijgen en een Exclusieve bonus die alleen ik aanbied.

Dit is iets in de richting van extra korting bovenop de verkoopprijs, die je van niemand anders gaat krijgen. Scroll helemaal naar beneden binnen deze Trading Navigator Methode Review om meer te weten te komen over deze exclusieve bonus 

Omdat jij deze Trading Navigator review bezoekt is de kans groot dat je op het punt staat om te investeren in dit product en dus in jezelf. Je bent alleen nog op zoek naar dat laatste beetje informatie en (misschien wel) één of meerdere bonussen. 

Na het lezen van mijn Trading Navigator Methode Review weet jij alles wat je moet weten over Harm, zijn cursus en de bonussen, waardoor jij de juiste beslissing voor jezelf kan maken.

Kan je echter niet wachten om actie te ondernemen?
Bekijk dan hier een gratis webinar over beleggen en download hieronder allerlei gratis handleidingen.

Klik hier voor Handleiding 1: Ontdek hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert
Klik hier voor Handleiding 2: Ontdek de 7 geheimen van succesvol beleggen.
Klik hier voor Handleiding 3: Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum.
Klik hier voor Handleiding 4: Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten?

Maak ook gebruik van deze tijdelijke en unieke kans!
Harm biedt momenteel tijdelijk zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” gratis aan. Het enige wat je hoeft te betalen zijn de verzendkosten van €6,95
In het boek onthult Harm, onder andere, hoe je de juiste doelen en mindset formuleert, hoe je de juiste aandelen en instrumenten selecteert én hoe je daarmee winst maakt op de beurs. Wie wil dat nou niet?

harm van wijk gratis training

En bekijk ook zeker mijn speciale bonu$ aan het einde van mijn Harm van Wijk review. Dit wil je namelijk niet missen en het is iets wat je niet van andere websites of mensen zal krijgen.

Laten we bij het begin beginnen!

Via de onderstaande inhoudsopgave kan je naar de diverse hoofdstukken van mijn Trading Navigator Methode review skippen, alhoewel het verstandiger is om dit artikel helemaal te lezen ;). 

Inhoudsopgave
 1. Wie is Harm van Wijk?
 2. Wat is de Trading Navigator Methode?
 3. Voor wie is de Trading Navigator cursus geschikt?
 4. Welk probleem lost Harm met de Trading Navigator Methode op?
 5. Waarom ben ik met de cursus van Harm van Wijk aan de slag gegaan?
 6. Wat leer je tijdens de Trading Navigator Methode?
 7. Welke bonussen krijg je bij de Trading Navigator Methode?
 8. Gratis handleidingen van Harm van Wijk
 9. Trading Navigator Methode review & ervaringen van andere mensen
 10. Wat vind ik goed aan de Trading Navigator Methode?
 11. Wat vind ik minder goed aan de Trading Navigator Methode?
 12. Conclusie van mijn Trading Navigator Methode review
 13. Wat kost de Trading Navigator Methode?
 14. Exclusieve bonus van Tradingreviews.nl
 15. Trading Navigator Methode FAQ

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk, wie kent hem niet?

Harm is bedenker van de Trading Navigator Methode en daarmee de slimme kop achter de cursus en de trading navigator software. 

Dankzij meer dan 30 jaar aan ervaring in de wereld van beleggen, is Harm hier geen onbekende. Zijn CV toont indrukwekkende functies en werkgevers, waaronder diverse marketing en beleggingsfuncties bij banken zoals Fortis, SNS, Binck en ABN Amro. 

Daarnaast is Harm oprichter van één van de meest populaire beleggingswebsites die je momenteel kan vinden, beleggen.com. 

Harm is dus al een lange tijd acties in de spannende wereld van beleggen, heeft hierin zijn vermogen verdiend en deelt zijn kennis graag met anderen. Het laatste doet hij dus met de Trading Navigator Methode. 

Maar is Harm van Wijk betrouwbaar? Hoe weet ik zeker dat ik hem kan bereiken en dat het allemaal legit is?

Harm van Wijk

Kan je Harm van Wijk vertrouwen?

Wanneer ik wil kijken of iemand betrouwbaar is, kijk ik naar 3 zaken, namelijk:

 1. Heb ik te maken met een echt persoon of juist een alias/persoon die zijn echte naam niet wilt geven?
 2. Heb ik te maken met een legitiem bedrijf dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel?
 3. Kan ik dit bedrijf of deze persoon makkelijk en goed benaderen?

Bij het eerste puntje hoeven we niet lang stil te staan. Harm gebruikt zijn echte naam op al zijn websites, producten en social media profielen. Hij gebruikt dus geen alias. Dus punt 1 kunnen we afvinken. 

Bij punt twee raadpleeg ik altijd het Handelsregister. Dit is een databank van de Kamer van Koophandel, met daarin alle bedrijven die staan ingeschreven in Nederland. Als we kijken naar het bedrijf van Harm, zien we dat alles valt onder BeursBulletin.nl B.V. 

BeursBulletin.nl B.V van Harm staat ingeschreven onder KvK nummer 34243258 en het adres is Rokebrandlaan 2 1261 WV te Blaricum.

beursbulletin

Bij het derde punt kijk ik graag naar de bereikbaarheid. Is er een e mailadres, telefoonnummer of andere manier waarop je contact kan opnemen? Ook dat zit bij Harm goed!

Je kan Harm namelijk makkelijk bereiken via LinkedIn, info@beleggen.com of bellen naar 035 737 0440. Daarnaast krijg je vanuit de Trading Navigator Methode ook toegang tot een forum met duizenden actieve leden, waarop Harm ook zeer actief is. Dus ook de bereikbaarheid zit goed. 

Als ik alle 3 de bovenstaande punten kan afvinken, heb ik er al het vertrouwen in dat ik te maken heb met een betrouwbaar persoon of bedrijf. En in het geval van Harm is dat dus zeker zo!

Daarnaast is het ook fijn om te weten wat Harm bereikt heeft en dat is ook niet mals. Zo heeft Harm meer dan 33.000 beleggers geholpen in zijn carrière en bij elkaar zo’n 2.300 diverse blogs over beleggen geschreven. 

harm van wijk betrouwbaar

Wat belooft Harm van Wijk?

Het mag nu wel duidelijk zijn wie Harm van Wijk is en dat je hem kan vertrouwen. Harm heeft een serieuze carrière achter de rug en staat daadwerkelijk al jaren ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hij is dan ook geen onbekende in deze wereld.

Maar welke beloftes en claims maakt Harm met zijn cursus?

Harm gaat met zijn Trading Navigator Methode geen gouden bergen beloven. Je zal namelijk zelf het werk moeten verzetten en zelf moeten ondervinden welke beleggingsstrategie bij jou past. 

Het is ook niet voor niets dat het grootste gedeelte van mensen die actief zijn op de beurs geld verliezen. Deze mensen weten niet waar ze naar moeten kijken, hoe ze het beste risico’s kunnen verkleinen, handelen op de beurs met emoties, laten zich teveel meeslepen door andere mensen enzovoort. 

Harm kan dus nooit verantwoordelijk zijn voor de goede en minder goede keuzes die jij maakt in het beleggen. Dit zijn namelijk keuzes die jij zelf maakt.

Maar Harm zal er wel alles aan doen om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Dit doet hij met zijn 6 weken durende videocursus, waar wij verderop in deze Trading Navigator Methode review uitgebreid bij stil zullen staan. 

Ook maakt hij het je een stuk makkelijker om winstgevend te beleggen, dankzij de trading navigator software die je bij de Trading Navigator Methode krijgt. Dit systeem kan namelijk bepaalde signalen afgeven en risico’s beperken, waarover jij alles leert in zijn cursus. Ook kan je een deel van jouw trades automatiseren met deze trading software. Hierover later meer. 

Dankzij deze software pakt Harm zelf jaarlijks gemiddeld zo’n 20% rendement, dus dit geeft wel aan dat Harm weet waar hij mee bezig is. Dat is toch een stuk meer dan de 0,01% die jij van de bank krijgt op jouw spaargeld ;). 

Wat Harm daarnaast ook belooft is dat je de Trading Navigator Methode zonder risico kan proberen. Hij hanteert namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. 

Heb jij de cursus van Harm gekocht en ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon binnen 30 dagen je geld terug. No questions asked. 

Dus samengevat

Wil je binnen 1 maand rijk worden? Skip dan deze cursus. 

Wil je veel leren over beleggen, hier tijd en geld in investeren en ben jij je ervan bewust dat je beleggingen kunnen stijgen en dalen in waarde? Investeer dan in de Trading Navigator Methode!


Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is software en een cursus die je van begin tot eind meeneemt in de wereld van beleggen. De insteek is dat je zo’n 6 weken over de cursus doet, alhoewel dit natuurlijk ook sneller of langer kan duren. Het ligt er maar net aan hoeveel tijd je erin investeert en hoe snel je door al het lesmateriaal heen gaat.  

De gehele cursus is online te volgen in een aparte leeromgeving. In dezelfde omgeving vind je ook een ontzettend handig en actief forum met duizenden leden én een omgeving waar jij je gratis bonussen terug kan vinden. 

Over deze bonussen en mijn exclusieve extra bonus vertel ik je later meer. 

Dus het belangrijkste deel van de Trading Navigator Methode bestaat uit 2 onderdelen, namelijk: De Trading Navigator Methode cursus en de Trading Navigator software. 

In de cursus komen zowel aandelen als opties uitgebreid aan bod. Ik adviseer echter om eerst met aandelen aan de slag te gaan, omdat opties wat ingewikkelder zijn én meer risico met zich mee kunnen brengen. Ik laat je in de volgende hoofdstukken de diverse onderdelen van de cursus zien. 

Naast een cursus bestaat dit pakket ook uit software. De software wordt ook de Trading Navigator genoemd en vanuit deze software krijg jij bepaalde signalen over bijvoorbeeld het aan- of verkopen van bepaalde aandelen.

trading navigator

Trading Navigator software

In deze software kan jij vervolgens dan zelf instellen wat je wanneer wilt kopen en dan gaat de software voor je aan de slag. Je kan hierbij ook denken aan het instellen van een stop loss of het toepassen van hedging. 

Harm staat in zijn cursus stil bij de trading software, de diverse statistieken, maar ook allerlei termen die belangrijk zijn om te kennen (zoals de net benoemde stop loss of hedging). 

Het uiteindelijke doel is dus dat Harm jou de basis en verdieping leert van beleggen en dat je dit vervolgens met de Trading Navigator software daadwerkelijk gaat beleggen. Maar voor wie is deze cursus dan geschikt

Voor wie is de Trading Navigator cursus geschikt?

Een ander belangrijk punt om met jou te bespreken, is voor wie de Trading Navigator Methode geschikt is.

Harm geeft zelf (natuurlijk) aan dat deze cursus geschikt is voor de ervaren belegger, maar ook voor de beginnende belegger. Dus zowel mensen met kennis over beleggen als mensen zonder kennis over beleggen. 

Het belangrijkste is in ieder geval dat je niet verwacht om, bij wijze van, binnen 2 weken rijk te worden met beleggen. Er zijn over de hele wereld vast wel 1 of 2 mensen die dit gelukt is, maar dat had alles te maken met geluk, timing en waarschijnlijk ook een hoog risico. Dit had dus net zo goed de verkeerde kant op kunnen gaan, zoals een tijd terug met Gamestop aandelen gebeurd is. 

En dat is juist niet het doel van beleggen. Beleggen is juist risico’s vermijden en gaan voor stabiliteit en groei. 

Bij beleggen moet je niet kijken naar dagen of weken, maar naar kwartalen en zelfs jaren. Als het rendement elk jaar gelijk blijft, groeit jouw vermogen jaarlijks door. Vooral als je de rente op rente door investeert. Dit wordt ook wel compound interest of samengestelde rente genoemd.

trading navigator methode review

Welk probleem lost Harm met de Trading Navigator Methode op?

Beleggen an sich is niet heel lastig…

Het zijn meer de termen die gebruikt worden in het beleggen dat mensen afschrikt.

Termen zoals stop loss, call opties, long en short posities, bear market en bull markets. En dan hebben we het niet eens gehad over de namen die bepaalde strategieën hebben en die ervaren beleggers als beleggingsstrategieën toepassen ;). 

Daarnaast is het starten met beleggen vaak al een hele hoge drempel, omdat het aan de buitenkant zo lastig lijkt.

Mensen weten vaak niet waar ze moeten beginnen, waar ze op moeten letten en welke aandelen ze moeten selecteren. En dat is juist wat Harm wilt oplossen met zijn cursus. 

Harm wil beleggen bereikbaar maken voor iedereen die daar interesse in heeft. Dus of je nu een beginnende belegger bent, een succesvolle belegger of een ervaren belegger, er is altijd wel iets wat je van een ander kan leren.

De cursus en software die Harm je aanbiedt helpt dus zeker bij het toegankelijk maken van beleggen, het maken van de juiste keuzes en het verkleinen van risico’s, met uiteindelijk het doel om geld te verdienen op de lange termijn.

Wat wil je nog meer?

Waarom ben ik met de cursus van Harm van Wijk aan de slag gegaan?

Om je wat achtergrondinformatie te geven over mijzelf:

Ik ben eind 2016/begin 2017 begonnen met het beleggen in aandelen. Daar heb ik tot nu toe een aardig zakcentje aan over gehouden, omdat veel aandelen en koersen gestegen zijn én ik al die tijd dividend heb ontvangen. 

Toch had ik altijd het idee dat ik niet zo goed wist wat ik deed.

Ik had het gevoel dat ik niet alles uit mijn investeringen haalde. En als ik kijk naar het rendement wat Harm behaalt, dan is dat ook daadwerkelijk zo haha. 

Ik ben simpelweg gaan Googlen naar cursussen over beleggen en kwam al snel bij de cursus van Harm van Wijk uit. Na het lezen van goede reacties en ervaringen heb ik besloten om in de cursus te investeren. 

Ik heb tijdens alle video’s veel geleerd, ondanks dat ik sommige dingen al wist.

Ik vind het moeilijk om te bepalen of ik juist veel extra rendement maak dankzij de cursus. Als ik echter kijk naar de rendementen die ik jaarlijks behaal, zit daar wel een kleine groei in sinds ik actief met deze stof aan de slag ben gegaan. 

Om een beeld te geven

Van 2017 t/m 2019 had ik niet meer dan 8% rendement elk jaar op mijn aandelen (los van dividend). In 2020, toen ik startte met de cursus, kwam ik uit op 12,9% rendement. Een stuk hoger dus!

Dit is natuurlijk voor een deel dankzij de cursus, maar het gaat vooral om hetgeen wat ik geleerd heb en in de praktijk heb gebracht. Je al de stof alsnog zelf moeten aanleren en inzetten. Maar wat leer je dan tijdens deze cursus?

Wat leer je tijdens de Trading Navigator Methode?

Zoals eerder benoemd richt de cursus zich op zowel aandelen als opties. Beiden komen dus uitvoerig aan bod tijdens de komende 6 weken. 

In de komende 6 weken word jij helemaal klaargestoomd om als succesvolle belegger de markt op te gaan. Je gaat erachter komen dat deze cursus ontzettend uitgebreid is. 

Ik neem je hieronder mee in de inhoud van de cursus per week. Ik zal niet teveel verklappen, dus ik laat in grote lijnen zien wat je per week kan verwachten. Dan weet je in ieder geval waar je aan toe kan zijn, zodra je de cursus Trading Navigator Methode gaat kopen.

De wekelijkse inhoud ziet er zo uit:

 • 1e week: Introductie, welkom en Trading Navigator
 • 2e week: Diverse beleggingsstrategieën
 • 3e week: Trends, praktijk en emotie
 • 4e week: Opties, call & credit spreads en een werkboek
 • 5e week: Short strangles, call & put opties en monitoren & bijsturing
 • 6e week: Breng alles in de praktijk: Trading journaal & handelsplan

Laten we even bij elke week stil staan!

1e week: Introductie, welkom en Trading Navigator

Zoals bij elke cursus het geval is, begin je met een korte introductie van de cursus. Harm heet je welkom en staat stil bij waar je moet beginnen én waar je kan leren van de beste beleggers. Ook worden er doelen gesteld, die je in de toekomst gaat behalen. 

Tijdens week 1 wordt er dieper ingezoomd op de Trading Navigator software, hoe je het installeert en diverse andere tips. 

Vervolgens neemt Harm je mee in de verschillende brokers, wat het precies is én waarom je dit nodig hebt. Als laatste laat Harm je zien hoe je een order plaatst. 

De 1e week van de cursus bestaat uit 8 lessen, waaronder:

 • Welkom
 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Installatiehandleiding van de Trading Navigator
 • Handige tips & Tricks
 • Brokeronderzoek
 • Hoe een order te plaatsen
 • Duurzame energie rapport
de trading navigator methode

Een wat verouderde foto, maar nog steeds relevant

2e week: Diverse beleggingsstrategieën

Week 2 vond ik persoonlijk een stuk toffer dan week 1. Dit komt omdat je in week 2 diverse beleggingsstrategieën gaat leren kennen. Zo’n strategie wordt namelijk de basis van jouw aanpak in beleggen. 

Het is ontzettend belangrijk om een strategie te kiezen die past bij jou en jouw doelen (die je in week 1 geformuleerd hebt). Er worden in totaal 5 verschillende strategieën besproken, zoals bijvoorbeeld de Dogs of the Dow en de Dividend Aristocraten. 

Met de Dogs of the Dow strategie probeer je bijvoorbeeld de Dow Jones index te verslaan, door alleen aandelen met een hoog dividend uit de Dow Jones Industrial Average index te kopen. 

Als je de Dividend Aristocraten strategie volgt, beleg je alleen in bedrijven die al meer dan 25 jaar lang elk jaar hun dividend verhogen. Niet veel bedrijven doen dit. Zo waren er in 2019 57 bedrijven uit de S&P 500 die een Dividend Aristocraat waren. 

Dit zijn 2 kleine voorbeelden van strategieën, waarbij Harm natuurlijk dieper ingaat op elke strategie én er meer laat zien. 

Week 2 bestaat uit de 6 onderstaande lessen:

 • Beleggingsstrategieën introductie
 • Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • beleggingsstrategieën Dividend Aristocraten
 • Beleggingsstrategieën-Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • Beleggingsstrategieën Opties basis
 • Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters

3e week: Trends, praktijk en emotie

Net als bij de economie staan aandelen nooit stil. De koersen stijgen en dalen de gehele dag. Emoties kunnen dan nogal hoog oplopen, vooral wanneer je aandelen minder waard worden. Juist dan is het de kunst om je emoties niet altijd te volgen en te vertrouwen op de strategie uit week 2 en je doelen uit week 1. 

Ook staat harm stil bij het principe van de “trailing stop” (in de cursus trail stop loss genoemd) en het spreiden van aandelen en daarmee ook je risico’s. 

Week 3 is een gave week! Harm leert je in deze week namelijk hoe je trends kan herkennen, maar vooral hoe jij niet van slag raakt van bepaalde trends. 

De 3e week bestaat uit de volgende 4 lessen:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie

4e week: Opties, call & credit spreads en een werkboek

Mocht jouw interesse uitgaan naar opties, dan zal week 4 van de Trading Navigator Methode cursus een goede week zijn om te volgen. In deze week start Harm namelijk met opties, neemt hij je mee in credit en call spreads en diverse risico’s die aan dit product hangen. 

Dankzij het werkboek leer jij de basis rondom opties, wat best ingewikkeld kan zijn. Je kan hierbij denken aan het berekenen van het break even point van je posities of het in kaart brengen van potentiële risico’s en winsten. 

Dit werkboek wordt afgesloten met diverse optiestrategieën, zoals je in week 2 de verschillende beleggingsstrategieën hebt geleerd. 

Week 4 staat stil bij de onderstaande 5 lessen:

 • Credit spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Optiestrategieën

5e week: Short strangles, call & put opties en monitoren & bijsturing

Ook week 5 vond ik een erg goede week om te volgen. Deze week begint namelijk met wat theorie rondom de Short Strangle én hoe dit zulke opties kan vinden. De strangle is een optiestrategie waarmee je kan inspelen op een beweging, ongeacht of de onderliggende waarde stijgt of daalt. Klinkt dat moeilijk? Volg dan zeker de lessen uit week 5!

Naast de Short Strangle staat Harm ook stil bij kansberekening over hoe je in en uit kan stappen en het monitoren van je strategie. Al met al een belangrijke week om te volgen. 

In week 5 krijg je de volgende 5 lessen:

 • Short Strangle: de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

6e week: Breng alles in de praktijk: Trading journaal & handelsplan

In de laatste week van de Trading Navigator Methode ga je écht aan de slag met alle opgedane kennis. Je gaat een Trading Journaal en een handelsplan maken. 

Het trading Journaal moet je zien als een soort van dagboek, waarin je alles bijhoudt wat je doet, waarom je dit doet, wat er goed/minder goed ging en of je winst of verlies hebt gemaakt. 

Door dit bij te houden is het de bedoeling dat je steeds betere keuzes zal maken en dus steeds minder risico gaat lopen. Dit heeft mij vooral erg goed geholpen, omdat ik nogal ongestructureerd ben en wel graag succes wil hebben met beleggen. 

Het handelsplan gaat, zoals je waarschijnlijk al kan raden, over de handel die je wilt gaan doen. Denk hierbij aan de aandelen die je wilt gaan kopen of de opties waarmee je aan de slag wilt gaan. Het uiteindelijke doel is natuurlijk risico’s verkleinen en winst maken, dus zo’n handelsplan kan je hierbij zeker helpen. 

Week 6 wordt afgesloten met een coachingstraject met Harm en jouw ervaringen met de gehele cursus. 

De laatste week sluit je af met deze 5 lessen:

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

Na het volgen van de bovenstaande video’s, heb je genoeg kennis in huis om met aandelen en opties aan de slag te gaan. Of je dit dan in 6 weken, 9 weken, 3 weken of 2 weken leert maakt niet zoveel uit. Je kan immers alle video’s op je eigen gemak en tempo volgen.

Welke bonussen krijg je bij de Trading Navigator Methode?

Een online cursus zou een online cursus niet zijn, als je er geen gratis bonussen bij kreeg. 

Dit is namelijk bij veel verschillende aanbieders van cursussen het geval, omdat hiermee mensen sneller over de streep worden getrokken. 

De bonussen dragen vaak ook bij aan de kracht van zo’n cursus, dus het is ook gewoon mooi meegenomen ;). 

In het geval van de Trading Navigator Methode krijg je in totaal 8 bonussen gratis meegeleverd. Bekijk hieronder elke bonus!

1e bonus: Trading Navigator software (Waarde € 1997)

Zoals al eerder benoemd is, krijg je naast de cursus ook een software.

De Trading Navigator is dus iets wat je gratis bij de cursus krijgt. De kracht van de cursus hangt natuurlijk samen met de software, dus vandaar dat het geen hele gekke bonus is. 

Toch is het mooi meegenomen dat je hiervoor niet extra hoeft te betalen!

2e bonus: Toegang tot het forum van de Trading Navigator Methode 

Bonus nummer 2 is een VIP toegang tot het forum van Harm, waarbij je in contact komt met andere experts en cursisten. Zo’n forum is niet heel gek, meerdere cursussen hebben een apart leden-gedeelte waarbij je contact kan hebben met gelijkgestemden. 

Zo kan je hier bijvoorbeeld terecht met al je vragen, kan je actief of om tips of advies vragen of juist andere mensen voorzien van antwoorden, tips en adviezen. 

Het forum is erg actief, heeft duizenden leden en er wordt veel (gratis) kennis gedeeld. Maak hier zeker gebruik van!

trading navigator methode

3e bonus: 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)

Ontvang 2 jaar lang diverse alerts en trading tips vanuit Telegram.

Waarom zelf te veel onderzoek doen als Harm dit al doet en gratis met je als bonus wilt delen?

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is Telegram downloaden en jezelf aanmelden (naast de Trading Navigator Methode kopen natuurlijk).

4e bonus: Handleiding Geld verdienen met Opties (Waarde € 47)

Als aanvulling op week 4 ontvang je de gratis handleiding Geld verdienen met Opties. Dit product is één van de ebooks die je tevens ook los kan bestellen. 

5e bonus: Handleiding Geld verdienen met Aandelen (Waarde € 47)

Naast de 4e bonus ontvang je ook een handleiding Geld verdienen met Aandelen. Ook hierbij geldt dat je dit ebook ook los kan bestellen. 

6e bonus: Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde € 47)

Mocht jij interesse hebben in meer dan alleen opties en aandelen, dan is bonus 6 jouw type bonus. In dit ebook staat Harm stil bij speeders, sprinters en turbo’s. 

Dit zijn beleggingsproducten die wat lastig zijn om door te krijgen, naast dat ze ook meer risico kunnen hebben dan aandelen en opties. Ik zelf blijf hier van weg, omdat mijn interesse hier niet naar uitgaat. Er zullen vast wel mensen zijn die hier juist meer van willen weten, dus dan is het fijn dat je dit ebook er gratis bij krijgt.

7e bonus: MeXem transactietegoed (Waarde € 500)

In week 1 behandelt Harm de diverse brokers waarmee je kan handelen. MeXem is één van deze brokers. Zodra jij de Trading Navigator methode koopt, krijg je ook meteen €500,- transactietegoed bij MeXem. 

Op die manier kan je goed van start gaan, niet alleen met de cursus maar ook met het handelen in aandelen. Een erg fijne bonus als je het mij vraagt!

8e bonus: 2 jaar LIVE coaching (Waarde € 4888)

Alsof de bovenstaande bonussen nog niet genoeg waren, krijg jij ook 2 jaar lang wekelijkse coachingssessies. Deze sessies worden online gegeven én opgenomen, dus je kan het altijd op je eigen gemak terugkijken. 

Tijdens zo’n coachingsessie staat Harm stil bij de laatste ontwikkelingen in de wereld van beleggen. Ook heb je natuurlijk de kans om vragen te stellen. 

Zoals je ziet krijg je ontzettend veel gratis bonussen bij de Trading Navigator Methode. Bonussen die erg mooi meegenomen zijn en waaruit je meer kennis kan halen. 

Maar dit is nog niet alles. Naast de 8 bovenstaande bonussen kan je ook diverse handleidingen gratis downloaden, nog voordat je de cursus aanschaft. Die zie je hieronder!

Gratis handleidingen van Harm van Wijk

Voordat jij de Trading Navigator Methode gaat aanschaffen, kan jij in totaal 7 handleidingen downloaden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het achterlaten van een naam en e-mailadres. Harm stuurt je dan de handleiding toe. 

Ik neem je even kort mee in de 4 handleidingen die ik, persoonlijk, het beste vond. De andere 3 handleidingen vond ik wat minder interessant en hadden ook wat minder met beleggen te maken. 

Goed om aan te geven: Bij elke handleiding krijg je ook gratis toegang tot het forum van Harm van Wijk, wat je normaal alleen kan krijgen als bonus (de 2e bonus) van de Trading Navigator Methode. Doe hier zeker je voordeel mee.

Handleiding 1: Ontdek hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert

In deze gratis handleiding staat Harm stil bij hoe je goedkope aandelen van dure aandelen kan onderscheiden, waar je aandelen kan screenen, hoe je risico kan verlagen en rendement kan verhogen en nog veel meer. 

harm van wijk aandelen

Handleiding 2: Ontdek de 7 geheimen van succesvol beleggen

In de handleiding “Ontdek de 7 geheimen van succesvol beleggen” leer je van Harm hoe je onnodige verliezen kunt stoppen, krijg je inzicht in waarom mensen geld verliezen op de beurs en wat je juist wel en juist niet moet doen. 

harm van wijk ebook

Handleiding 3: Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum

In de 3e handleiding staat Harm stil bij hoe je geld verdiend met cryptocurrencies, zoals Bitcoin of Ethereum. Deze handleiding is wat uitgebreider dan andere handleidingen, omdat je meerdere ebook ontvangt en een gratis training krijgt. 

Het uiteindelijke doel hierbij is natuurlijk om je portefeuille zoveel mogelijk te laten renderen. 

harm van wijk bitcoin handleiding

Handleiding 4: Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten?

In handleiding nummer 4 neemt Harm je mee in diverse valkuilen die op kunnen spelen wanneer je in gouden en zilveren gaat investeren. Dit is namelijk een manier van vermogen opbouwen dat al lang bestaat, maar dat ook diverse risico’s met zich mee brengt. 

Deze handleiding is vooral interessant voor mensen die al gouden of zilveren munten hebben óf hier juist veel interesse in hebben. 

wat zijn de valkuilen bij investeren in goud en zilver

Oke, leuk al die extra’s en gratis producten…

Maar wat vinden andere mensen dan van de cursus van Harm van Wijk?

Trading Navigator Methode review & ervaringen van andere mensen

Ik kan mij heel goed voorstellen dat mijn review niet de enige Trading Navigator Methode review is die jij gaat lezen.

Ondanks dat ik persoonlijk heel tevreden ben over de cursus, is het natuurlijk ook fijn om te weten wat andere mensen vinden. 

Gelukkig zijn er online genoeg andere reviews en Trading Navigator Methode ervaringen te vinden, waarvan je hieronder een selectie ziet:

ervaringen met harm van wijk

Maar ook op Google vind je goede reviews van Harm terug!

harm van wijk ervaringen

Daarnaast vind je op YouTube ook nog een aantal goede reacties op Harm en zijn cursus. 

Zoals je ziet zijn er veel meer mensen positief over de Trading Navigator Methode én over Harm van Wijk. Dit zijn ervaringen van échte mensen. 

Wat vind ik goed aan de Trading Navigator Methode?

Om jou van een eerlijk advies te voorzien, wil ik je graag meenemen in wat ik goed én minder goed vind aan deze cursus. Ik ben graag transparant met je, dus ik zal zowel de goede dingen als de minder goede dingen belichten. 

Je krijgt dankzij Harm een volledig pakket, bestaande uit een complete cursus vol met videomateriaal, software, diverse bonussen, coaching en toegang tot de Trading Navigator Methode community. Deze waterval aan informatie is ontzettend handig om mee te krijgen, te leren en tot je te nemen. 
Persoonlijk vind ik de prijs erg schappelijk die Harm van Wijk vraagt voor zijn cursus. Vooral als je kijkt naar welke waarde je ervoor terug krijgt. Dit heb je ook hierboven kunnen lezen in de ervaringen die andere mensen hebben. Veel mensen zijn ontzettend enthousiast over de Trading Navigator Methode. We nemen je in een hoofdstuk verderop mee in de prijs die je betaald voor de Trading Navigator Methode.
Op den duur kan je beleggen gaan zien als een passief inkomen. Vooral als je aan de slag gaat met de kennis die je opdoet, zal je zien dat het steeds minder tijd kost om goede aandelen te selecteren en de software voor je te laten werken. Wat wil je nog meer?
Mocht je ergens niet uitkomen, of bepaalde vragen hebben, dan heb je zowel het forum, als de coachingssessies als Harm tot je beschikking. De support rondom de cursus is erg goed!

Wat vind ik minder goed aan de Trading Navigator Methode?

Nu je weet over welke dingen ik positief ben, zijn er ook wat zaken die ik minder goed vind. Dit ligt niet perse aan de cursus zelf, maar ook aan beleggen in zijn algemeenheid. 

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Ondanks dat Harm heel goed de verwachtingen managed en je geen gouden bergen belooft, is het dus wel goed om te weten dat beleggen risicovol kan zijn. Er is een mogelijkheid dat je een deel van je inleg (of je hele inleg) verliest. Harm maakt die kans wel zo klein mogelijk, als je alles uit zijn cursus volgt. 
Voor de mensen die snel geld willen verdienen, en bereid zijn hier meer risico voor te nemen, is beleggen misschien niet de juiste aanpak. Je moet dan al snel eerder denken aan daytraden. Beleggen doe je voor de lange termijn en niet voor de korte termijn. 
Naast een investering in de Trading Navigator Methode heb je ook een bedrag nodig om te kunnen starten met beleggen. Je krijgt wel een gratis transactietegoed als bonus, maar om impact te maken met je investering zal je meer geld in moeten leggen. 

Conclusie van mijn Trading Navigator Methode review

Zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen lezen, ben ik best wel fan van de cursus die Harm van Wijk gemaakt heeft. Beleggen is namelijk niet niks, lastig onder de knie te krijgen en kan veel risico met zich mee brengen. 

Juist dan is het prettig om alles te leren van iemand met meer dan 30 jaar ervaring en iemand die al duizenden mensen met hetzelfde geholpen heeft, namelijk: succesvol beleggen. 

Zoals al vaker benoemd is, is beleggen risicovol en iets voor de lange termijn. Harm doet er daarom alles aan om jou succes te laten hebben. Het is een bewezen methode dat precies doet wat het belooft. Maak hier dan dus ook zeker gebruik van. 

Het enige wat je misschien tegenhoudt is de prijs, dus daar gaan we het nu over hebben.

Wat kost de Trading Navigator Methode?

Je weet nu wat je kan en mag verwachten van de Trading Navigator Methode, je weet welke bonussen je er allemaal bij krijgt (+ een extra exclusieve bonus vanuit mij) en je weet nu alles wat je moet weten over Harm van Wijk.

Als het goed is ben je nu net zo positief als dat ik ben over deze cursus, toch?

Wat betaal je dan voor dit gehele pakket?

Je krijgt toegang tot de Trading Navigator Methode en alle extra’s voor €997,-. Maar ik geef jou een exclusieve bonus van €75 extra korting, waardoor deze cursus je nog maar €922,- gaat kosten.  

Alle andere reviews die je hebt gelezen en die roepen dat er een “geheime” korting is, dat is niet waar. Harm biedt deze cursus al jaren aan voor €997,-. Laat je hierdoor niet van de wijs brengen. 

De enige reden waarom mensen dit roepen, is zodat jij de Trading Navigator Methode via hun link koopt. Zij krijgen hier een vergoeding voor.

Ook ik werk met deze zogenaamde “affiliate links”, alleen zal je bij mij niets shady’s zien zoals geheime kortingspagina’s die niet bestaan. Wat je wel van mij krijgt is een unieke BONUS die niemand anders aanbiedt. Zoals eerder benoemd is dit een extra korting/cashback/bonus van €75, wat je dus boven op alle andere extraatjes krijgt.

Om van deze bonus gebruik te maken, heb ik wel een aantal stappen die je moet volgen. Hierover vertellen wij jen later wat meer.

De prijs van €997,- (en dus €922 als je van mijn bonus gebruik maakt( klinkt misschien hoog, maar zoals je hebt kunnen lezen krijg je er ontzettend veel voor terug.

Ook is de kans groot dat jij je investering zo terug verdiend hebt, als je de juiste keuzes maakt.

Zie het dan ook als een investering in jezelf en niet zozeer als een kostenpost ;). 

Ben je nog niet helemaal zeker of het de juiste investering is? Check dan hier het gratis webinar.

Mocht jij de cursus gekocht hebben en het alsnog niks voor je vinden, weet dan dat er een 30 dagen niet goed geld terug garantie is. 

Je loopt dus geen enkel risico en krijgt je geld gewoon terug wanneer je niet tevreden bent.

Exclusieve bonus van Tradingreviews.nl

We zijn nu bijna aan het einde gekomen van mijn Trading Navigator Methode reviews. Ik wil daarom deze review afsluiten met informatie over hoe je mijn exclusieve €75 cashback bonus kan ontvangen.

Dit is écht een exclusieve bonus die je niet van anderen zal krijgen én waarmee jij de kans op succes in traden kan vergroten. 

Op deze pagina staan namelijk diverse linkjes. Dit zijn affiliate linkjes. Als je hierop klikt en vervolgens het product koopt, dan krijg ik een kleine bijdrage. De prijs wordt niet hoger voor jou, maar dankzij die bijdrage kan ik wel mensen blijven helpen met het geven van eerlijke reviews. Je vindt op tradingreviews.nl dus geen geheime korting die niet bestaat.

Om daarom iets voor je terug te doen, krijg je van mij een exclusieve bonus. Dit is iets wat andere websites niet doen. Daarmee hoop ik namelijk dat je de cursus gaat kopen via één van mijn affiliate linkjes. Op die manier krijg ik een klein bedrag van Harm, waarmee jij mij een soort-van kan bedanken voor mijn Trading Navigator Methode review.

De bonus die ik jou wil geven is dat je van mij €75,- extra transactietegoed krijgt. Zie het als een soort van cashback, dat jij kan gebruiken bij elke broker. Je krijgt het bedrag zo op je rekening gestort. 

Naast alle bonussen die je van Harm krijgt, krijg je dus ook extra geld van mij! (of cashback of transactietegoed, hoe je het beestje noemen wilt)

Dit is een win-win voor ons beiden!

Om deze bonus aan te vragen…

Moet je er dus voor zorgen dat je de Trading Navigator Methode aanschaft via een van de links of knoppen op deze pagina.

Alleen als een klik op mijn link de laatste was voor je aankoop, ontvang ik een commissie van Harm en alleen dan kan ik jou de bonus geven. 

Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur nodig (met tijdstempel zichtbaar) om je aankoop te bevestigen. Je kan dit sturen naar info@tradingreviews.nl nadat je 30 dagen niet goed geld terug periode voorbij is en je besloten hebt om het product te houden. Als ik niet kan bevestigen dat een aankoop van jou afkomt, kan ik je ook de bonus niet aanbieden. 

Als je dus 100% zeker wilt zijn dat je deze bonus ontvangt, onderneem dan de volgende stappen:

1: Open een incognito tabblad. Dit kan je in de browser bij je instellingen rechtsboven doen. 

2: Kopieer en plak de volgende link in dit incognito tabblad: https://www.paypro.nl/producten/Trading_Navigator_Methode/62893/80509 

3: Koop de Trading Navigator Methode en stuur mij het betalingsbewijs met tijdstempel, zodra de 30 dagen niet goed geld terug garantie is verlopen via info@tradingreviews.nl.

Belangrijk: om misbruik van mijn exclusieve bonus te voorkomen, kan je de bonus pas aanvragen 30 dagen na je aankoopdatum (wanneer de garantieperiode voorbij is). Ik moet hierbij kunnen verifiëren dat de aankoop van jou afkomt, anders kan ik je niet de bonus aanbieden. 

Trading Navigator Methode FAQ

Ik kan het mij bijna niet voorstellen dat je nog veel vragen hebt, na het lezen van mijn Trading Navigator Methode Review. Mocht dat wel zo zijn, dan vind je hieronder de meest voorkomende vragen. 

Kan ik korting krijgen op de Trading Navigator Methode?

Nee, mensen die beweren dat je korting krijgt spreken niet de waarheid. Er is geen geheime kortingspagina. Harm zijn prijs is altijd €997,- en met mijn exclusieve bonus wordt dit €922,-

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Ja, Harm van Wijk is betrouwbaar. Zoals je hebt kunnen lezen heeft Harm een legit bedrijf én duizenden cursisten. De cursus trading navigator methode is dan ook een legitieme cursus die veel waarde levert.

Is er een garantie op de Trading Navigator Methode?

Jazeker! Harm van Wijk biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Kan ik de Trading Navigator Methode gratis uitproberen?

Nee, helaas niet. Wel is er een gratis webinar dat je kan volgen én is er een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie vanuit de Trading Navigator.

Hoe kan ik contact leggen met Harm?

Contact krijgen met Harm van Wijk is best simpel! Stuur een mail naar info@beleggen.com, een berichtje via Linkedin of je kan hem bellen. 

We zijn nu echt aan het einde gekomen van mijn Trading Navigator Methode review. Ik hoop dat ik jou heb kunnen helpen met het maken van de juiste keuze en alvast veel plezier met beleggen!