Crypto Masterclass Review van AllesOverCrypto – Unieke Bonus [2023]

De Crypto Masterclass, één van de meest bekende cryptocurrency cursussen van Nederland. Tijdens deze cursus leer jij alles over het handelen in crypto’s, dankzij Patrick Suiker en Derek Westra.

Maar werkt hetgeen wat Patrick Suiker en Derek Westra jou willen aanleren?

In deze Crypto Masterclass Review leer jij alles wat jij moet weten over zowel Patrick als Derek, over de cursus én de inhoud van de cursus en andere essentiële zaken die jij moet weten. Ik deel met jou mijn ervaringen, de diverse bonussen die je kan ontvangen, gratis producten die je kan krijgen en nog veel meer. 

Omdat jij deze review bezoekt is de kans namelijk groot dat je op het punt staat om te investeren in dit product en dus in jezelf. Je bent alleen nog op zoek naar dat laatste beetje informatie en (misschien wel) een gratis bonus. 

Na het lezen van mijn Crypto Masterclass Review weet jij alles wat je moet weten over deze cursus, waardoor jij de juiste beslissing voor jezelf kan maken.


Kan je echter niet wachten om meteen actie te ondernemen? Bekijk dan via de oranje knop hieronder de gratis Bitcoin en Crypto training van 1,5 uur, waarin jij leert hoe je met crypto’s begint. Er is ruimte voor 50 man per training + je krijgt tijdens de training een uniek aanbod, dus doe daar zeker je voordeel mee.


En bekijk ook zeker mijn speciale bonu$ aan het einde van mijn Crypto Masterclass review. Dit wil je namelijk niet missen en het is iets wat je alleen exclusief van tradingreviews.nl krijgt.

Laten we bij het begin beginnen!

Via de onderstaande inhoudsopgave kan je naar de diverse hoofdstukken van mijn Crypto Masterclass review skippen, alhoewel het verstandiger is om dit artikel helemaal te lezen ;). 

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Wanneer jij de website van van de Crypto Masterclass bekijkt, valt het je al snel op wie de twee oprichters zijn.

Patrick Suiker en Derek Westra zijn namelijk de twee knappe koppen achter de Crypto Masterclass. Wellicht ken jij hen van de site allesovercrypto.nl, waar ze kennis delen in de vorm van blogs, koersen, e-books en meer. Maar wie zijn deze twee heren?

Allereerst is het goed om te weten dat beide heren een universitaire achtergrond hebben. Zo heeft Derek een master in gedragseconomie en speltheorie en Patrick een master in bedrijfskunde. Het zijn dus geen domme jongens.

Beide heren hebben ondertussen zo’n 8 jaar ervaring met crypto’s, aangezien ze beiden in 2013 in deze branche gestapt zijn.

patrick suiker
Derek Westra links en Patrick Suiker rechts

In de afgelopen 8 jaar hebben ze veel geld verdiend, maar ook verloren. Er waren momenten dat ze in een week tijd meer dan 100% rendement hadden, om dit vervolgens weer te zien verdampen. Dit hoort allemaal bij het spelletje.

Toen wij net begonnen met cryptocurrency’s hebben wij alle fouten gemaakt die je maar kon maken. Van al ons spaargeld verliezen tot aan €50.000 verliezen bij een hack.

Patrick Suiker & Derek Westra

Je kan dus zien dat zowel Derek als Patrick al een lange tijd actief zijn in de spannende wereld van cryptocurrency. Niet alleen verdienen zij momenteel hun vermogen hiermee, ook delen zij graag hun kennis met anderen. Het laatste doen Patrick en Derek dus (onder andere) met de Crypto Masterclass.

Maar kan je hen wel vertrouwen? Hoe weet je zeker dat je hen kan bereiken en dat het allemaal legit is? Daar nemen wij je nu in mee.

Kan je Patrick Suiker en Derek Westra vertrouwen?

Nu je weet wie Patrick en Derek zijn, is het belangrijk om te kijken of je ze kan vertrouwen. Je wilt weten of je te maken hebt met een legit business én dat je krijgt waar je voor betaald.

Wanneer ik wil kijken of iemand betrouwbaar is, kijk ik naar 3 zaken, namelijk:

 1. Heb ik te maken met een echt persoon of juist een alias/persoon die zijn echte naam niet wilt geven?
 2. Heb ik te maken met een legitiem bedrijf dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel?
 3. Kan ik dit bedrijf of deze persoon makkelijk en goed benaderen?

Bij het eerste puntje hoeven we niet lang stil te staan. Zowel Patrick als Derek gebruiken hun echte namen op alle websites, producten, social media en communicatie. Puntje 1 kunnen we dus snel afvinken. In het geval van de Crypto Masterclass hebben we te maken met échte personen die zich niet verschuilen achter een pseudoniem (dit gebeurt vaker dan je denkt, trust me).

Bij punt twee raadpleeg ik altijd het Handelsregister. In deze databank, van de Kamer van Koophandel, kan je alle bedrijven opzoeken die staan ingeschreven in Nederland. Als we kijken naar het bedrijf van Patrick en Derek, zien we dat alles ingeschreven staat onder AllesOverCrypto. 

allesovercrypto kvk

AllesOverCrypto staat ingeschreven onder KvK nummer 70563357, met als adres Herengracht 449 A 1017BR te Amsterdam. Ook punt twee kunnen we makkelijk afvinken; alles wat de heren doen staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel én ziet er legit uit.

Bij het derde punt kijk ik graag naar de bereikbaarheid. Is er een e mailadres, telefoonnummer of andere manier waarop je contact kan opnemen? Ook dat zit bij de heren goed!

Er zijn diverse manieren waarop je contact kan leggen. Zo is er een contactformulier op de website, kan je mailen naar info@allesovercrypto.nl, is er een Facebook bedrijfspagina, LinkedIn, Twitter en Instagram en kan je de heren via LinkedIn bereiken.

Daarnaast krijg je vanuit de Crypto Masterclass toegang tot een forum met veel actieve leden én toegang tot een besloten Facebook groep, waarop het hele team achter AllesOverCrypto ook zeer actief is. Dus ook de bereikbaarheid zit goed. 

Als ik alle 3 de bovenstaande punten kan afvinken, heb ik er al het vertrouwen in dat ik te maken heb met een betrouwbaar persoon of bedrijf. En in het geval van Patrick en Derek is dat dus zeker zo!

Wat beloven Patrick Suiker en Derek Westra?

Het mag nu wel duidelijk zijn wie Patrick en Derek zijn is en dat je hen kan vertrouwen. Beide heren runnen een serieus bedrijf, hebben jarenlange ervaring én zijn goed bereikbaar.

Maar welke beloftes en claims maken de heren van AllesOverCrypto?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Derek en Patrick je geen gouden bergen gaan beloven. Je zal namelijk zelf het werk moeten verzetten en zij kunnen nooit 100% verantwoordelijk zijn voor het resultaat wat jij behaalt.

Dit komt omdat jij bepaalde keuzes zal maken die goed en minder goed zijn en het zijn keuzes die jij zelf maakt, niet iemand anders. Dat gezegd hebbende, beloven de heren wel een aantal andere zaken met hun cursus, namelijk:

Jij kan zelfstandig investeren: Je leert op een verantwoorde wijze beleggen in cryptomunten waardoor je veel geld gaat verdienen.

Je weet waar je in investeert: Je weet wat Bitcoin en Blockchain inhouden en snapt waarom dit de juiste investering is.

Jij hebt jouw eigen mentor: Naast de cursus kan je jouw vragen stellen aan je eigen mentors. Samen maken zorgen we ervoor dat jij een prachtig inkomen gaat verdienen met crypto.

Je maakt geen beginnersfouten: Door te leren van onze ervaringen verdien je geld met crypto in plaats van dit kwijt te raken door domme beginnersfouten.

Meer van het leven genieten: Doordat jij nu geld voor jou kan laten werken in plaats van jij voor geld ,ga je veel meer van het leven genieten en aandacht besteden aan dingen die er echt toe doen.

Je hebt de controle: Je snapt hoe de markt werkt en weet wanneer jij moet kopen en verkopen. Je hebt alles onder controle.

En niet alleen dat beloven ze. Ook geven ze het volgende aan: “Belofte maakt schuld. Dat realiseren wij ons heel goed. Als onze cursus jou niet brengt wat wij beloven, dan storten we het volledige aankoopbedrag (zonder vragen) terug. Geloof je ons niet? Neem contact met ons op via de chat en we zullen je laten zien dat we ons absoluut aan deze belofte zullen houden. Het risico ligt dus bij ons!”

Zoals je ziet zullen Patrick en Derek er alles aan doen om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Dit doen zij niet alleen met de cursus, maar ook met de diverse e-books, de support en toegang tot andere crypto-investeerders.

Wat Patrick en Derek daarnaast ook beloven is dat je de Crypto Masterclass zonder risico kan proberen. Zij hanteren namelijk een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. 

Heb jij de crypto cursus gekocht en ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon binnen 14 dagen je geld terug. No questions asked. Al het risico ligt dus bij de heren van de cursus.

Dus samengevat

Wil je veel leren over crypto’s, hier tijd en geld in investeren en ben jij je ervan bewust dat crypto’s kunnen stijgen en dalen in waarde? Investeer dan in de Crypto Masterclass!

Wat is de Crypto Masterclass?

Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat de Crypto Masterclass een online cursus is, welke sinds 2017 bestaat en momenteel meer dan 2.600 cursisten heeft.

De Crypto Masterclass is een cursus die je van begin tot eind meeneemt in de wondere wereld van cryptocurrency’s. Door middel van meer dan 36 uur aan videomateriaal, meer dan 12 modules, diverse e-books én persoonlijke begeleiding, willen Patrick en Derek de wereld van crypto toegankelijk maken.

crypto masterclass

Deze Crypto Cursus is dus eigenlijk veel meer dan een cursus. Het is jouw begeleiding in de wondere wereld van cryptocurrency’s.

De gehele cursus is online te volgen in een aparte leeromgeving en op jouw eigen tempo. Jij bepaalt zelf wanneer je welke video en/of module bekijkt. Werk je bijvoorbeeld onregelmatige diensten of werk én studeer je, waardoor je weinig tijd hebt? Geen probleem! Je kan de cursus op elk moment van de dag volgen, ’s avonds, doordeweeks of in het weekend.

Het uiteindelijke doel is dus dat jij succesvol in crypto gaat beleggen en hier geld mee gaat verdienen. Maar voor wie is deze cursus dan geschikt?

Voor wie is de Crypto Masterclass geschikt?

Patrick en Derek zijn heel duidelijk in voor wie de cursus wel en niet geschikt is. Zo geven zij namelijk het volgende aan:

Let op! Deze cursus is niet voor iedereen weggelegd. Als jij niks met geld hebt of niet van beleggen houdt, dan is de cryptowereld geen goede match en kan je wellicht beter focussen op iets anders. Of als je op zoek bent naar een geavanceerde cursus over de technische kant van blockchain, ook dan kan je beter op zoek gaan naar een andere blockchain cursus.

Uit deze tekst kan je dus vooral opmaken dat de cursus geschikt is voor mensen die geld willen verdienen én dit willen doen aan de hand van cryptocurrency.

Afgaande op de vele reviews die de heren hebben op Trustpilot, mogen we concluderen dat ze hier heel goed in zijn. Maar welke problemen lossen Derek en Patrick dan op?

Welk probleem lossen Derek en Patrick met de Crypto Masterclass op?

Zoals met veel populaire producten, trainingen en cursussen het geval is, lossen deze allemaal een probleem op. Anders is er simpelweg geen bestaansrecht voor zo’n product, training of cursus.

Dit geldt dan ook zeker voor de cursus die Patrick en Derek ontwikkeld hebben. Deze cursus lost zelfs diverse problemen op.

Allereerst weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen. Je ziet dat dit vaak door een information overload komt. Er is zoveel informatie beschikbaar en er komt vanuit zoveel kanten informatie op je af, dat je niet weet hoe je moet beginnen. Dat is het 1e probleem dat de heren oplossen.

Samenhangend met het puntje hierboven, hoor je ook vaak dat mensen het nogal overweldigend vinden. Men hoort termen zoals “blockchain”, “DeFi” of “miners”. Hierdoor komt het al snel ingewikkeld over op een grote groep mensen. Het geluk is dat Patrick en Derek heel goed uit weten te leggen wat crypto is. Ze hebben de juiste informatie bij elkaar verzameld in de cursus, waardoor het al makkelijker te bevatten is.

Het laatste probleem dat zij oplossen, is dat crypto helemaal niet eng hoeft te zijn. Je hoort veel verhalen over mensen die veel geld verliezen, maar die weten (vaak) niet wat ze doen of hebben geen gedegen vooronderzoek gedaan. De heren verkopen niet alleen een cursus, maar ook support en toegang tot een groep like-minded mensen. De kans om te slagen neemt hierdoor alleen maar toe.

De cursus die Patrick en Derek gemaakt hebben, helpt dus zeker bij het toegankelijk maken van crypto’s, het maken van de juiste keuzes en het verkleinen van risico’s, met uiteindelijk het doel om geld te verdienen met deze coins.

Wat wil je nog meer?

Waarom ben ik met de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto aan de slag gegaan?

Ook ik ben eind 2017 meegegaan in de crypto gekte en ben op het hoogtepunt ingestapt in diverse coins, om vervolgens een groot deel van de waarde zien te verdampen. Een aantal coins die ik op dat moment had waren onder andere Ethereum, Bitcoin en Gulden.

Ik wist simpelweg gewoon niet wat ik aan het doen was, ik had mijzelf niet genoeg verdiept in de wereld van crypto’s en de desbetreffende coins en ging gewoon mee met het merendeel van Nederland. Je kan je voorstellen dat dit geen al te beste strategie is, aangezien het mij een paar duizend euro gekost heeft.

Uiteindelijk heb ik met verlies de resterende coins verkocht om vervolgens de wereld van crypto’s even links te laten liggen. Tot aan begin 2020. Om mij heen begonnen er weer mensen te praten over Bitcoins en crypto’s, het kwam weer vaker in het nieuws en de eerste multinationals gingen crypto’s opnemen in hun balans. De koersen namen ook weer flink toe.

Aangezien de rente op mijn spaarrekening niks is en ik graag meerdere inkomstenbronnen heb, ben ik mijzelf wat meer gaan verdiepen in crypto. Daarnaast wil ik ook gewoon geld verdienen met crypto en niet verliezen. Zodoende kwam ik ook al snel bij Patrick en Derek terecht.

De reden dat ik daarom met de Crypto Masterclass aan de slag ben gegaan is dan ook redelijk simpel.

Ik had geen zin om alles zelf uit te zoeken, ik wilde ook niet dezelfde fouten maken als dat ik eind 2017 had gedaan en ik wilde leren van mensen die dezelfde interesse hebben. Het was voor mij dus ook geen al te lastige keuze om te maken.

Ik moet stiekem zeggen dat ik wel wat voorzichtiger ben dan ik eind 2017 was, maar ik sta momenteel zo’n 125% in de plus, met een investering van €2.500,-. Ik heb mijn inleg dus al verdubbeld, maar weet ook dat het zomaar ineens anders kan zijn. Voor nu is het dus HODLen.

Ik ga ook niet zeggen dat dit 100% dankzij de cursus van Patrick en Derek komt, maar zij hebben wel een belangrijk aandeel in het succes wat ik nu heb. Daarnaast investeer ik nu ook met een gerust hart, omdat ik beter weet wat ik doe. Maar wat leer je dan tijdens de Crypto Masterclass?

allesovercrypto

Wat leer je tijdens de Crypto Masterclass?

Voordat je gaat investeren in deze cursus van AllesOverCrypto, is het wellicht fijn om te weten wat je precies kan verwachten qua inhoud én lengte. Op die manier kan jij beter inschatten of de cursus écht wat voor je is. Ook geeft het je inzicht in wat je mag verwachten.

Zoals je ondertussen weet richt deze cursus zich volledig op crypto’s. Dit hele onderwerp komt dus uitvoerig aan bod tijdens de 12 modules die deze crypto cursus bevat. Elke module bestaat uit diverse video’s en bij elkaar bestaat deze gehele cursus uit meer dan 36 uur aan videomateriaal.

In de komende 12 modules word jij helemaal klaargestoomd om als crypto trader de markt op te gaan. Geen enkele informatie wordt achter gehouden, omdat Patrick en Derek alleen maar succes en bestaansrecht hebben als hun cursisten tevreden zijn.

Na het doorlopen van alle modules krijg je een certificaat, wat voor sommige mensen waardevol kan zijn. Persoonlijk hecht ik minder waarde aan een certificaat. Ook wordt elke les afgesloten met een aantal quiz vragen, zodat jij je opgedane kennis kan toetsen.

Ik neem je hieronder mee in de inhoud van de cursus per module. Ik zal niet teveel verklappen, dus ik laat in grote lijnen zien wat je per module kan verwachten qua lessen. Dan weet je in ieder geval waar je aan toe kan zijn, zodra je de Crypto Masterclass gaat kopen.

De modules zien er zo uit:

 • Module 1: Welkom bij de Crypto Masterclass
 • Module 2: Je eerste cryptocurrency
 • Module 3: Maak een killer start
 • Module 4: Bouw je onbreekbare kluis
 • Module 5: Je winst cashen
 • Module 6: Wees de eerste investeerder
 • Module 7: Een passief crypto-inkomen
 • Module 8: De crypto-trends de baas
 • Module 9: The Winning Mindset
 • Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading
 • Module 11: De beste tools & indicatoren
 • Module 12: Word Crypto Trading Master

Laten we hieronder kort even stil staan bij elke module.

Module 1: Welkom bij de Crypto Masterclass

Module 1 bestaat uit de volgende drie lessen:

Les 1: Welkom bij de Crypto Masterclass
Les 2: Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass deel 1
Les 3: Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass deel 2

Module 2: Je eerste cryptocurrency

Module 2 bestaat uit de volgende vier lessen:

Les 1: Je eerste cryptocurrency via Bitvavo
Les 2: Een hoger level in Binance
Les 3: Crypto bemachtigen in de laagste regionen via Tradeogre
Les 4: Decentrale exchanges zijn de toekomst

Module 3: Maak een killer start

Module 3 bestaat wederom uit vier lessen:

Les 1: Je grootste vijand ben jij
Les 2: Ontmasker iedere oplichter
Les 3: Deze fouten ga jij niet maken
Les 4: Hoe ontdek je een goede crypto

Module 4: Bouw je onbreekbare kluis

Module 4 bestaat ook uit vier lessen:

Les 1: Je papieren portomonnee
Les 2: De beste beveiliging
Les 3: Bewaar alles veilig met software
Les 4: Beveilig je crypto op een exchange

Module 5: Je winst cashen

Module 5 bestaat uit de volgende drie lessen:

Les 1: Je winsten cashen via Bitvavo
Les 2: Binnen no-time je geld met Bitonic
Les 3: De hoogste winst dankzij Kraken

review crypto masterclass

Module 6: Wees de eerste investeerder

Module 6 bestaat uit de volgende zes lessen:

Les 1: Wat is een ICO, STO, IEO?
Les 2: Wat is een Initial Defi Offering?
Les 3: Zo ontdek je de beste ICO’s
Les 4: Hoe doe je mee aan een ICO?
Les 5: Hoe doe je mee aan een IEO?
Les 6: Hoe doe je mee aan een IDO?

Module 7: Een passief crypto-inkomen

Module 7 bestaat uit de volgende vijf lessen:

Les 1: Gratis crypto met airdrops
Les 2: Passief inkomen dankzij staken
L:es 3: Hoe kan je zelf crypto minen
Les 4: Een passief inkomen met masternodes
Les 5: Passief inkomen met yield farming

Module 8: De crypto-trends de baas

Module 8 bestaat uit de volgende drie lessen:

Les 1: Hoe werkt Metamask?
Les 2: Hoe werkt Uniswap? Deel 1, swappen
Les 3: Hoe werkt Uniswap? Deel 2, liquiditeit providen

Module 9: The Winning Mindset

Module 9 bestaat uit de volgende tien lessen:

Les 1: Je droom
Les 2: De gemiddelde crypto trader
Les 3: Jouw angsten
Les 4: Jouw duurste fouten
Les 5: Je emoties overwinnen
Les 6: De tegenstander
Les 7: De belangrijkste emotionele skills
Les 8: Het zit allemaal tussen je oren
Les 9: Zo blijven winnaars winnen
Les 10: Je bent belangrijk

Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading

Module 10 is de grootste module en bestaat uit de volgende elf (eigenlijk twaalf) lessen:

Les 1: Investeren versus crypto trading
Les 2: De basis van trading: de crypto exchange
Les 3: Profiteer optimaal van bubbels
Les 4: Begrijp de koers dankzij candles
Les 5: Wordt trading expert met Tradingview
Les 6: De kern van trading: support en resistance
Les 7: Jouw eeuwige verzekering: de stop-loss
Les 8: Bescherm jouw trades met risico-management
Les 8b: Uitleg million dollar template
Les 9: Doorzie het grotere plaatje
Les 10: Herken de belangrijkste patronen
Les 11: Trade mee met een professional op Binance

Module 11: De beste tools & indicatoren

Module 11 bestaat uit de volgende zeven lessen:

Les 1: Profiteer van de trend met moving average
Les 2: Voorspel elke reversal met RSI
Les 3: De elegantie van MACD
Les 4: Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
Les 5: Ichimoku Clouds
Les 6: Fibonachi: het natuurwonder in trading
Les 7: Bemeester elke cyclus met Elliot Wave

Module 12: Word Crypto Trading Master

We zijn eindelijk bij module 12 uitgekomen, dat bestaat uit zeven lessen:

Les 1: Wordt een met de markt order flow dynamics
Les 2: Bitcoin is king
Les 3: Zeker van je zaak met confluence
Les 4: De beste strategieen dankzij prrice action en trading ranges
Les 5: The road to millions met je eigen tradings strategie
Les 6: The next level: futures, shorten en leverage
Les 7: Automatiseer je trading met crypto trading bots
Les 8: Bescherm je portfolio met hedging
Les 9: Profiteer van prijsverschillen met arbitrage trading

Zo, dit is een flinke lijst met modules én lessen. Zoals eerder benoemd wil ik niet teveel verklappen, maar je hebt nu in ieder geval een idee wat je van elke module mag verwachten. Na het afronden van de twaalfde module, krijg je toegang tot een persoonlijk certificaat.

Welke bonussen krijg je bij de Crypto Masterclass?

Zoals tegenwoordig bij veel online cursussen het geval is, krijg je bij de Crypto Masterclass ook een hoop gratis bonussen.

Hiermee probeert de maker van zo’n cursus een potentiele klant sneller over de streep te trekken. Dit is dus niet zo heel gek, omdat een bonus niet alleen bijdraagt aan de kracht van een cursus, maar het is (stiekem) ook gewoon mooie meegenomen ;).

In het geval van de Crypto Masterclass krijg je in totaal 10 bonussen gratis meegeleverd. Laten we hieronder kort even bij elke bonus stil staan.

Het Crypto Portfolio 2021 (t.w.v. €97,-)

De allereerste bonus die jij krijgt, zodra je de Crypto Masterclass aanschaft, is het Crypto Portfolio van 2021. Dit portfolio bestaat uit 10 kleine cryptomunten die de potentie hebben om ontzettend hard te groeien. Vooral als je bereid bent om wat meer risico te nemen, is dit portfolio geschikt voor jou.

Hier zitten namelijk niet de alledaagse crypto coins in, maar coins die ontzettend volatiel kunnen zijn. Hierdoor is het mogelijk om hoge winsten te maken, maar natuurlijk ook verliezen. Je kan echter nooit meer dan je inleg verliezen, echter kan je wel veel meer winst maken dan alleen je inleg.

Ben jij dus op zoek naar de volgende cash cow? Dan past deze bonus perfect bij jou! Het fijne aan dit portfolio is dat het meerdere keren per jaar geüpdatet wordt. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste parels binnen de crypto markt. Dankzij de uitgebreide aankoopinstructies weet jij precies hoe én waar je deze coins kan gaan kopen.

Je kan echter ook besluiten om het Crypto Portfolio los aan te schaffen voor €97. Dit doe je vooral als je niet met de Crypto Masterclass aan de slag wilt gaan, maar wel op zoek bent naar potentiele crypto coins. Als het goed is heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt, dus klik op de knop hieronder om meer te lezen!

De Bitcoinbijbel (t.w.v. €100,-)

Alle relevante informatie rondom crypto’s en de blockchain techniek is verzameld in de Bitcoinbijbel. Dit e-book telt 132 bladzijdes, die jou alles vertellen wat jij moet weten over deze technologie. Het is in het Nederlands geschreven, zodat jij het makkelijk kan snappen. Wat wil je nog meer?

Het Ultieme Investerings-Handboek (t.w.v. €100,-)

Met dit handige e-book leert jou wanneer jij het beste crypto’s kan kopen én kan verkopen. Ook neemt het e-book je mee in welke coins je kan kopen en voor welk budget je dit het beste kan doen.

Het heet niet voor niets het Ultieme Investerings-Handboek. Je krijgt diverse tools aangereikt die jou gaan helpen in jouw crypto-carriere.

E-book pakket met 4 e-books (t.w.v. €200,-)

Alsof dit nog niet genoeg was, krijg je ook nog eens een extra e-book pakket, bestaande uit 4 andere e-books. Alle ervaring die Patrick en Derek hebben nemen ze mee in deze 4 e-books. Hieronder zie je een overzicht van wat je kan verwachten:

 1. Het Altcoin Magazine
 2. Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)
 3. 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 4. Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst

Toegang tot de besloten groep “The Zone” (t.w.v. €500,-)

Zoals bij veel cursussen het geval is, ontvang je toegang tot een exclusieve en besloten groep. In dit geval gaat het om “The Zone”. Deze groep is alleen toegankelijk voor mensen die de Crypto Masterclass hebben gekocht én is dus gevuld met zowel experts als cursisten.

Als je de reviews van Trustpilot hebt doorgenomen, valt het je op dat veel mensen lovend zijn over The Zone. Iedereen in deze groep heeft hetzelfde doel, namelijk geld verdienen met Crypto. Er wordt dan ook ontzettend veel kennis gedeeld. Maak hier zeker gebruik van!

De Million Dollar Template (t.w.v. €300,-)

Dankzij de Million Dollar Template kan jij uitrekenen hoeveel geld je per trade mag inleggen en hoeveel risico je daarmee kan nemen. Op die manier kan je jouw risico’s niet alleen bepalen, maar ook verspreiden.

De Crypto belastinggids (t.w.v. €50,-)

Om boetes vanuit de Belastingdienst te voorkomen, is het van belang dat jij jouw crypto’s goed opneemt in je administratie én dat jij hier de juiste belasting over betaald. Voor veel mensen is dit echter een lastig onderwerp, dat al heel snel heel lastig wordt.

Ook daar hebben Patrick en Derek aan gedacht. Zo krijg jij een gratis e-book over hoe jij jouw crypto dient op te geven bij de Belastingdienst én antwoord op de meest gestelde vragen omtrent Bitcoin en belastingen. Erg nuttige informatie als je het ons vraagt!

Crypto Masterclass review & ervaringen van andere mensen

Ik kan mij heel goed voorstellen dat mijn review niet de enige Crypto Masterclass review is die jij gaat lezen. Ondanks dat ik persoonlijk heel tevreden ben over de cursus, is het natuurlijk ook fijn om te weten wat andere mensen vinden. 

Gelukkig zijn er online genoeg andere reviews te vinden, waarvan je hieronder een selectie ziet:

crypto masterclass review
crypto masterclass reviews

Daarnaast is AllesOverCrypto aangesloten bij Trustpilot, waardoor je weet dat er op een onafhankelijke manier reviews verzameld worden. Zo scoren Patrick en Derek een 4,8 uit 5 sterren en meer dan 615 reviews op Trustpilot.

allesovercrypto trustpilot

Zoals je ziet zijn er veel meer mensen positief over de Crypto Masterclass én over zowel Patrick als Derek. Dit zijn ervaringen van échte mensen, dus dat geeft aan dat ze goud in handen hebben.

Wat vind ik goed aan de Crypto Masterclass?

Omdat ik eerlijk advies belangrijk vind, wil ik je nu graag meenemen in wat ik goed én minder goed vind aan deze cursus. Ik ben graag transparant met je, dus ik zal zowel de goede dingen als de minder goede dingen belichten. 

Je krijgt toegang tot een volledig pakket over cryptocurrency’s, bestaande uit videomateriaal, e-books, diverse bonussen, coaching en toegang tot een exclusief forum. Al deze informatie is ontzettend waardevol én het geeft je precies het inzicht wat je nodig hebt. Mensen die instapen zonder kennis, sluiten de Crypto Masterclass cursus af met veel kennis. Dit lees je in diverse reviews terug.
Persoonlijk vind ik de prijs erg realistisch, als je kijkt naar welke waarde je ervoor terug krijgt. Extra fijn is dat de heren van Allesovercrypto jou een unieke kans geven op een hoge korting. We nemen je in een hoofdstuk verderop mee in de prijs die je betaald voor de Crypto Masterclass.
De support rondom de cursus is erg goed! Zo heb je onder andere toegang tot een exclusieve community genaamd The Zone. Daarnaast wordt je niet alleen direct geholpen door het team van Allesovercrypto, maar ook door andere cursisten.

Wat vind ik minder goed aan de Crypto Masterclass?

Nu je weet over welke dingen ik positief ben, zijn er ook wat zaken die ik minder goed vind. Dit ligt niet perse aan de cursus zelf, maar ook aan de crypto wereld in zijn algemeenheid. 

Crypto’s brengen veel risico met zich mee. Ondanks dat Patrick en Derek heel goed de verwachtingen managen en je geen gouden bergen belooft, is het dus wel goed om te weten dat het handelen in crypto risicovol kan zijn. Er is een mogelijkheid dat je een deel van je inleg (of je hele inleg) verliest. Je leest veel verhalen van coins die in een week tijd met wel 25% dalen. Weet dus dat dit onderdeel van het spel is.
Tijdens de Crypto Masterclass cursus zal je merken dat er best veel in vaktermen gepraat wordt. Dit is niet heel gek, aangezien beide heren jarenlange ervaring hebben. Wel vond ik het soms pittig om hierin mee te gaan, puur omdat ik soms niet wist wat een term betekent. Een tip vanuit mij: schrijf alle moeilijke termen op en zoek naderhand uit wat het precies inhoudt.
Naast een investering in de Crypto Masterclass cursus, heb je ook een bedrag nodig om te kunnen starten met handelen. Je krijgt wel een gratis transactietegoed als bonus (hierover later meer), maar om impact te maken met je investering zal je meer geld in moeten leggen. 

Conclusie van mijn Crypto Masterclass review

Zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen lezen, ben ik best wel fan van de cursus die Patrick en Derek gemaakt hebben. Cryptocurrency is namelijk niet niks, kan voor sommige mensen lastig onder de knie te krijgen en kan veel risico met zich mee brengen. 

Juist dan is het prettig om alles te leren van twee heren die meer dan 8 jaar ervaring hebben én al duizenden mensen met hetzelfde geholpen hebben, namelijk: succesvol in crypto’s investeren. 

Wat ik zelf persoonlijk ontzettend fijn vind, is de begeleiding die je krijgt vanuit je mentor. Je investeert dus niet alleen in een cursus, maar volledig in jezelf.

Het enige wat je nu nog tegen zou kunnen houden is de prijs, dus daar gaan we het nu over hebben.

Wat kost de Crypto Masterclass?

Je weet nu wat je kan en mag verwachten van de Crypto Masterclass, je weet welke bonussen je er allemaal bij krijgt (behalve mijn exclusieve bonus) en je weet nu alles wat je moet weten over Patrick en Derek.

Als het goed is ben je nu net zo positief als dat ik ben over deze cursus, toch?

Wat betaal je dan voor dit gehele pakket?

Je krijgt toegang tot de Crypto Masterclass en alle extra’s voor €1.997,-, echter is er een manier om €1.000 korting te krijgen. Zoals eerder benoemd geven de heren van deze crypto cursus gratis online trainingen.

Tijdens zo’n training krijgen 10 mensen de kans om €1.000 korting te ontvangen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het volgen van de training via de oranje knop hieronder. Niets meer, niets minder.

Ook wel goed om te weten: Er zijn veel andere websites die zeggen dat er een “geheime” korting is, dat is niet waar. Ja, je kan korting krijgen op deze crypto cursus, door het volgen van de training. Niks meer niks minder. Er is geen enkele website met een geheime kortingspagina. Laat je hierdoor niet van de wijs brengen. 

De enige reden waarom mensen dit roepen, is zodat jij de Crypto Masterclass via hun link koopt. Zij krijgen hier een vergoeding voor.

Ook ik werk met deze zogenaamde “affiliate links”, alleen zal je bij mij niets shady’s zien zoals geheime kortingspagina’s die niet bestaan. Wat je wel van mij krijgt is een unieke BONUS die niemand anders aanbiedt. Blijf even lezen als je meer van deze bonus wilt weten.

Mocht jij de cursus gekocht hebben en het alsnog niks voor je vinden, weet dan dat er een 14 dagen niet goed geld terug garantie is. 

Je loopt dus geen enkel risico en krijgt je geld gewoon terug wanneer je niet tevreden bent.

Exclusieve bonus van Tradingreviews.nl

We zijn nu bijna aan het einde gekomen van mijn Crypto Masterclass review. Ik wil daarom deze review afsluiten met een exclusieve bonus die je alleen van mij zal ontvangen. 

Een bonus die je niet van anderen zal krijgen én waarmee jij de kans op succes in traden kan vergroten. 

Op deze pagina staan namelijk diverse linkjes. Dit zijn affiliate linkjes. Als je hierop klikt en vervolgens het product koopt, dan krijg ik een kleine bijdrage. De prijs wordt niet hoger voor jou, maar dankzij die bijdrage kan ik wel mensen blijven helpen met het geven van eerlijke reviews. Je vindt op tradingreviews.nl dus geen geheime korting die niet bestaat.

Om daarom iets voor je terug te doen, krijg je van mij een exclusieve bonus. Dit is iets wat andere websites niet doen. Daarmee hoop ik namelijk dat je de cursus gaat kopen via één van mijn affiliate linkjes. Op die manier krijg ik een klein bedrag van Patrick en Derek, waarmee jij mij een soort-van kan bedanken voor mijn Crypto Masterclass review.

De bonus die ik jou wil geven is dat je van mij €75,- extra transactietegoed krijgt. Zie het als een soort van cashback, dat jij kan gebruiken voor het kopen van cryptocurrency. Je krijgt het bedrag zo op je rekening gestort, waardoor je dankzij de Crypto Masterclass hiermee crypto kan kopen. 

Naast alle bonussen die je van de heren krijgt, krijg je dus ook extra geld van mij! (of cashback of transactietegoed, hoe je het beestje noemen wilt)

Dit is een win-win voor ons beiden!

Om deze bonus aan te vragen…

Moet je er dus voor zorgen dat je de Crypto Masterclass aanschaft via een van de links of knoppen op deze pagina.

Alleen als een klik op mijn link de laatste was voor je aankoop, ontvang ik een commissie van AllesOverCrypto en alleen dan kan ik jou de bonus geven. 

Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur nodig (met tijdstempel zichtbaar) om je aankoop te bevestigen. Je kan dit sturen naar info@tradingreviews.nl nadat je 14 dagen niet goed geld terug periode voorbij is en je besloten hebt om het product te houden. Als ik niet kan bevestigen dat een aankoop van jou afkomt, kan ik je ook de bonus niet aanbieden. 

Als je dus 100% zeker wilt zijn dat je deze bonus ontvangt, onderneem dan de volgende stappen:

1: Open een incognito tabblad. Dit kan je in de browser bij je instellingen rechtsboven doen. 

2: Kopieer en plak de volgende link in dit incognito tabblad: https://www.paypro.nl/producten/Crypto_Masterclass/68867/80509

3: Schrijf je in voor het gratis webinar, koop hierna de Crypto Masterclass en stuur mij het betalingsbewijs met tijdstempel, zodra de 14 dagen niet goed geld terug garantie is verlopen via info@tradingreviews.nl.

Belangrijk: om misbruik van mijn exclusieve Crypto Masterclass bonus te voorkomen, kan je de bonus pas aanvragen 14 dagen na je aankoopdatum (wanneer de garantieperiode voorbij is). Ik moet hierbij kunnen verifiëren dat de aankoop van jou afkomt, anders kan ik je niet de bonus aanbieden. 

Crypto Masterclass FAQ

Ik kan het mij bijna niet voorstellen dat je nog veel vragen hebt, na het lezen van mijn Crypto Masterclass Review. Mocht dat wel zo zijn, dan vind je hieronder de meest voorkomende vragen. 

Kan ik korting krijgen op de Crypto Masterclass?

Jazeker. Wanneer jij het gratis webinar volgt, krijg je de kans om €1.000,- korting te ontvangen. Hierdoor kost de Crypto Masterclass nog maar €997,-.

Zijn Patrick en Derek betrouwbaar?

Ja, Patrick en Derek zijn betrouwbaar. Zoals je hebt kunnen lezen hebben zij een legitiem bedrijf. 

Is er een garantie op de Crypto Masterclass?

Jazeker! Er is een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Kan ik de Crypto Masterclass gratis uitproberen?

Nee, helaas niet. Wel is er een gratis webinar dat je kan volgen én is er een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Je loopt dus geen risico en kan het een soort-van gratis proberen.

Hoe kan ik contact leggen met Patrick en/of Derek?

Contact krijgen met de twee heren is best simpel! Stuur een mail naar info@allesovercrypto.nl, een berichtje via Linkedin of bereik hen via één van hun social media kanalen.

We zijn nu echt aan het einde gekomen van mijn Crypto Masterclass review. Ik hoop dat ik jou heb kunnen helpen met het maken van de juiste keuze en alvast veel plezier met het handelen in crypto’s!

Plaats een reactie